Home

Omdat wij niet alleen dol zijn op auto’s maar ook op verschillende actionsports hebben wij jaren geleden de GoPro    Actioncams toegevoegd aan ons assortiment in onze winkel. Na veel positieve reactie's hierop is het idee voortgekomen een complete webshop te maken zodat we onze klanten niet alleen via onze winkel, maar nu ook makkelijk via het internet deze producten kunnen aanbieden.

Inmiddels is onze webshop www.gohero.nl een bekende naam in de Benelux en

zijn we 1 van de weinige officiele GoPro dealers van Nederland. We zijn praktisch de enige GoPro gerelateerde webshop in Nederland met een echte 'visuele' winkel waar we bijna alle originele GoPro accessoirs op voorraad hebben!

Car Trend is officieel distributeur van Camrig Kite Line Mounts en het bekende merk Flymount voor Nederland en we hebben een enorm groot assortiment met GoPro accessoires van o.a.: Sp-Gadgets, GoPole, Xsories, Pro-Mounts, Beastmount en PolarPro en dat allemaal uit voorraad leverbaar!

Wil je toch liever eerst zien wat je koopt of eens wat producten vergelijken of vast kunnen houden? Kom dan eens langs in onze winkel. Ook buiten onze openingstijden is dit op afspraak mogelijk.

Link naar onze webshop: WWW.GOHERO.NL 

Producten overzicht

3 voordelen!

1. Professioneel

Professionele uitstraling en werkomgevingWerkzaam in een zeer schone en professionele werkomgeving, wat zorgt voor een professionele uitstraling.

2. Ruime ervaring

Gestart in 1999Sinds 1999 werkzaam in de automotive branche en inbouw specialist van onder andere auto elektronica.

3. Flexibel in planning

Klantgericht en meedenkendBereikbaar voor vrijblijvend advies en afspraken buiten openingstijden zijn in overleg mogelijk.

Goeree-Overflakkee

Goeree Overflakkee

Zuid-Holland

Car Trend is dé professionele auto inbouwspecialist op het meest zuidelijke eiland van Zuid-Holland, namelijk Goeree-Overflakkee.
Voor de regio West-Brabant, maar ook vanaf bijvoorbeeld Voorne-Putten, Zeeland, Hoeksewaard en Oud-Beijerland  is Car Trend  ook goed te bereiken.

Openingstijden


Opeingstijden
 

Openingstijden Winkel

Maandag:  Op afspraak*
Dinsdag: Op afspraak*
Woensdag:  8.00 - 17.30
Donderdag: 8.00 - 17.30
Vrijdag: 8.00 - 17.30
Zaterdag: Op afspraak*
 
* Bel of mail voor een afspraak buiten de reguliere openingstijden, dit kan ook in de avonduren.
 

Adres van Cartrend

Cartrend locatie

Car Trend | GoHero

Bezoekadres
Industrieweg 46B
3241 MA Middelharnis

Contact
T. 0187 60 93 61 
F. 0187 60 93 64 
E. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Facebook: https://www.facebook.com/cartrend

KvK: 23093460