Beveiliging

De huidige realiteit
Dagelijks worden er in Nederland ongeveer 35 auto’s gestolen. Autodieven proberen vaak van buitenaf of via de OBD-stekker het informatienetwerk van de auto te bereiken. Langs die weg kunnen ze het alarmsysteem of de startonderbreker gemakkelijk uitschakelen.

De Stichting Certificering Motorvoertuigen (SCM) is dé instantie die systemen en bedrijven certificeert. Vanaf 01-01-2015 zijn de regels door het SCM weer aangepast en kan een SCM goedgekeurd alarmsysteem alleen met een ‘eigen autorisatie’ uitgeschakeld worden. Door deze ‘eigen autorisatie’ is het voor de autodief zo goed als onmogelijk om het voertuig ongestoord mee te kunnen nemen. Een alarm systeem met ‘eigen autorisatie’ is ook hét antwoord op de diefstalgevoelige 'keyless entry' auto’s.

Is uw auto voorzien van een voertuigvolgsysteem, dan maken dieven tegenwoordig gebruik van jamming. Jamming is het verstoren van de communicatie tussen het voertuigvolgsysteem en de meldkamer. Jamming detectie zorgt ervoor dat als de crimineel een jammer gebruikt, een extra blokkering ingeschakeld wordt. Het starten van de auto is dan niet meer mogelijk. Vanaf 01-01-2016 is dan ook ieder geldig SCM voertuigvolgsysteem voorzien van jamming detectie.


Wat kan Car Trend doen om diefstal te voorkomen?

Alarm en Voertuigvolgsysteem
Het is belangrijk om uw auto goed te beveiligen tegen diefstal en inbraak. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en de eisen van uw verzekeraar kunt u bij Car Trend voor verschillende klassen beveiligingssystemen kiezen.

  • Klasse 1 Staronderbreker met eigen autorisatie
  • Klasse 2 Alarm systeem
  • Klasse 3 Alarm met hellingshoek detector
  • Klasse 4 / 5 VVS = Alarm met voertuigvolgsysteem
  • VVSPLUS = Alarm met voertuigvolgsysteem en jamming detectie

Car Trend verkoopt en monteert verschillende merken SCM goedgekeurde systemen zowel voor particulier als voor diverse autodealers en garage bedrijven op Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten en Zeeland. Om diefstal te voorkomen adviseren wij u om uw auto te beveiligen met een nieuw SCM goedgekeurd beveiligingssysteem. Dus ook wanneer uw auto al is uitgerust met een alarm of een bestaand voertuigvolgsysteem! Met een investering in een nieuw SCM goedgekeurd beveiligingssysteem maakt u het dieven extra lastig. Ook voor het herkeuren van een bestaand systeem bent u bij ons op het juiste adres.

Bearlock Versnellingsbakslot
Het BearLock slot is een auto specifiek mechanisch versnellingsbakslot wat zich na montage één geheel met het chassis van uw auto vormt. Eenmaal ingebouwd is het slot vrijwel onzichtbaar en de bediening is snel en moeiteloos. Een Bearlock versnellingsbakslot is een uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen. Eenmaal ingebouwd is het slot zeer moeilijk te verwijderen en zeker niet in een korte tijd! Een Bearlock versnellingsbakslot maakt diefstal vrijwel onmogelijk en is voor een dief erg onaantrekkelijk. Bearlock is geclassificeerd en gecertificeerd in de VbV/scm-klasse voor mechanische protectie: VbV/scm-MP 03
De twee grootste auto-importeurs van Nederland, PON (VW, Audi, Seat, Skoda en Porsche) en Louwman & Parqui (Toyota en Lexus), hebben Bearlock exclusief geselecteerd, als enig toegestane mechanische beveiliging.
Bent u geïnteresseerd naar een Bearlock voor uw auto? Informeer dan eens bij ons naar de mogelijkheden, wij zijn officieel Bearlock dealer en installateur voor Goeree-Overflakkee.

Beveiliging bedrijfsvoertuig.
Ook voor het beveiligen van uw bedrijfsvoertuig kunt u bij Car Trend terecht. Een alarm of een extra penslot op de portieren tegen diefstal van uw gereedschap? Een raamrooster of het blinderen van de autoruiten? Het is allemaal mogelijk bij Car Trend!

Producten overzicht

3 voordelen!

1. Professioneel

Professionele uitstraling en werkomgevingWerkzaam in een zeer schone en professionele werkomgeving, wat zorgt voor een professionele uitstraling.

2. Ruime ervaring

Gestart in 1999Sinds 1999 werkzaam in de automotive branche en inbouw specialist van onder andere auto elektronica.

3. Flexibel in planning

Klantgericht en meedenkendBereikbaar voor vrijblijvend advies en afspraken buiten openingstijden zijn in overleg mogelijk.

Goeree-Overflakkee

Goeree Overflakkee

Zuid-Holland

Car Trend is dé professionele auto inbouwspecialist op het meest zuidelijke eiland van Zuid-Holland, namelijk Goeree-Overflakkee.
Voor de regio West-Brabant, maar ook vanaf bijvoorbeeld Voorne-Putten, Zeeland, Hoeksewaard en Oud-Beijerland  is Car Trend  ook goed te bereiken.

Openingstijden


Opeingstijden
 

Openingstijden Winkel

Maandag:  Op afspraak*
Dinsdag: Op afspraak*
Woensdag:  8.00 - 17.30
Donderdag: 8.00 - 17.30
Vrijdag: 8.00 - 17.30
Zaterdag: Op afspraak*
 
* Bel of mail voor een afspraak buiten de reguliere openingstijden, dit kan ook in de avonduren.
 

Adres van Cartrend

Cartrend locatie

Car Trend | GoHero

Bezoekadres
Industrieweg 46B
3241 MA Middelharnis

Contact
T. 0187 60 93 61 
F. 0187 60 93 64 
E. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Facebook: https://www.facebook.com/cartrend

KvK: 23093460