Home

AudioupgradeCar Trend is o.a. dealer van de Gladen Boxmore paketten. de Boxmore audio upgrades zijn specefiek ontwikkeld voor verschillende merken auto's en zijn 100% pasklaar. Geniet ook van superieur geluid, meer dynamiek en krachtige laagweergave. 

BMW biedt b.v. af fabriek maar liefst vier verschillende audio systemen aan. Elk audio systeem moet beter presteren dan het goedkopere alternatief...

 

Omdat wij niet alleen dol zijn op auto’s maar ook op verschillende actionsports hebben wij jaren geleden de GoPro    Actioncams toegevoegd aan ons assortiment in onze winkel. Na veel positieve reactie's hierop is het idee voortgekomen een complete webshop te maken zodat we onze klanten niet alleen via onze winkel, maar nu ook makkelijk via het internet deze producten kunnen aanbieden.

Inmiddels is onze webshop www.gohero.nl een bekende naam in de Benelux en

WintersportAls u een auto van de zaak heeft, wordt hiervoor een bijtelling gerekend. Kunt u aantonen dat de auto minder dan 500 kilometer voor privédoeleinden wordt gebruikt, dan blijft de bijtelling achterwege. Woon-/werkverkeer geldt hierbij als zakelijke kilometers. De belastingdienst stelt verschillende voorwaarden om de fiscale bijtelling te voorkomen. Een van de nieuwe voorwaarden is dat het GPS ritregistratiesysteem vast is ingebouwd en niet uitgezet kan worden.

Producten overzicht

3 voordelen!

1. Professioneel

Professionele uitstraling en werkomgevingWerkzaam in een zeer schone en professionele werkomgeving, wat zorgt voor een professionele uitstraling.

2. Ruime ervaring

Gestart in 1999Sinds 1999 werkzaam in de automotive branche en inbouw specialist van onder andere auto elektronica.

3. Flexibel in planning

Klantgericht en meedenkendBereikbaar voor vrijblijvend advies en afspraken buiten openingstijden zijn in overleg mogelijk.

Goeree-Overflakkee

Goeree Overflakkee

Zuid-Holland

Car Trend is dé professionele auto inbouwspecialist op het meest zuidelijke eiland van Zuid-Holland, namelijk Goeree-Overflakkee.
Voor de regio West-Brabant, maar ook vanaf bijvoorbeeld Voorne-Putten, Zeeland, Hoeksewaard en Oud-Beijerland  is Car Trend  ook goed te bereiken.

Openingstijden


Opeingstijden
 

Openingstijden Winkel

Maandag:  Op afspraak*
Dinsdag: Op afspraak*
Woensdag:  8.00 - 17.30
Donderdag: 8.00 - 17.30
Vrijdag: 8.00 - 17.30
Zaterdag: Op afspraak*
 
* Bel of mail voor een afspraak buiten de reguliere openingstijden, dit kan ook in de avonduren.
 

Adres van Cartrend

Cartrend locatie

Car Trend | GoHero

Bezoekadres
Industrieweg 46B
3241 MA Middelharnis

Contact
T. 0187 60 93 61 
F. 0187 60 93 64 
E. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Facebook: https://www.facebook.com/cartrend

KvK: 23093460