Ritregistratie

Als u een auto van de zaak heeft, wordt hiervoor een bijtelling gerekend. Kunt u aantonen dat de auto minder dan 500 kilometer voor privédoeleinden wordt gebruikt, dan blijft de bijtelling achterwege. Woon-/werkverkeer geldt hierbij als zakelijke kilometers. De belastingdienst stelt verschillende voorwaarden om de fiscale bijtelling te voorkomen. Een van de nieuwe voorwaarden is dat het GPS ritregistratiesysteem vast is ingebouwd en niet uitgezet kan worden.

FMSWelke ritregistratie systemen verkoopt en monteert Car Trend?
Bij Car Trend in Middelharnis verkopen en monteren we hoofdzakelijk de ritregistratie systemen van MyFMS. MyFMS staat voor My Fleet Management Systeem en is een betrouwbare door de belastingdienst goedgekeurde webapplicatie die onder andere uw ritregistratie bijhoudt. Via internet of via de MyFMS App op uw telefoon of tablet kunt u veilig en makkelijk in één oogopslag voertuigen, vaartuigen en/of andere kostbare bezittingen volgen en beheren. Heeft u al een ander merk ritregistratie systeem en wilt u dit uitbreiden, dan is ook dit voor Car Trend geen probleem. Wij kunnen ook alle andere gewenste merken ritregistratie systemen leveren en monteren.

Wat kost een ritregistratie abonnement per maand?
MyFms biedt voordelige en variabele maandabonnementen. Maatwerk toevoegingen zoals bijvoorbeeld een chauffeurs identificatie, sabotage melding, urenregistratie, snelheidsoverschrijding of een zakelijk/privé schakelaar zijn ook geen probleem. Benieuwd naar de maandelijkse kosten voor uw situatie of wilt u eens prijzen vergelijken met uw huidige systeem? Informeer eens vrijblijvend bij Car Trend.

2  3  1

Producten overzicht

3 voordelen!

1. Professioneel

Professionele uitstraling en werkomgevingWerkzaam in een zeer schone en professionele werkomgeving, wat zorgt voor een professionele uitstraling.

2. Ruime ervaring

Gestart in 1999Sinds 1999 werkzaam in de automotive branche en inbouw specialist van onder andere auto elektronica.

3. Flexibel in planning

Klantgericht en meedenkendBereikbaar voor vrijblijvend advies en afspraken buiten openingstijden zijn in overleg mogelijk.

Goeree-Overflakkee

Goeree Overflakkee

Zuid-Holland

Car Trend is dé professionele auto inbouwspecialist op het meest zuidelijke eiland van Zuid-Holland, namelijk Goeree-Overflakkee.
Voor de regio West-Brabant, maar ook vanaf bijvoorbeeld Voorne-Putten, Zeeland, Hoeksewaard en Oud-Beijerland  is Car Trend  ook goed te bereiken.

Openingstijden


Opeingstijden
 

Openingstijden Winkel

Maandag:  Op afspraak*
Dinsdag: Op afspraak*
Woensdag:  8.00 - 17.30
Donderdag: 8.00 - 17.30
Vrijdag: 8.00 - 17.30
Zaterdag: Op afspraak*
 
* Bel of mail voor een afspraak buiten de reguliere openingstijden, dit kan ook in de avonduren.
 

Adres van Cartrend

Cartrend locatie

Car Trend | GoHero

Bezoekadres
Industrieweg 46B
3241 MA Middelharnis

Contact
T. 0187 60 93 61 
F. 0187 60 93 64 
E. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Facebook: https://www.facebook.com/cartrend

KvK: 23093460